YouCon is op zoek naar een nieuw bestuurslid!

YouCon is dé vereniging voor en door jonge constructeurs. Met YouCon kunnen jonge constructeurs het vakgebied ontdekken en hun stem laten horen. Dit bereikt YouCon door:

  1. Verbinden van jonge constructeurs om ervaringen te delen
  2. Bedrijfsoverstijgend delen van relevante en interessante kennis
  3. Uitdragen van het geluid van de jonge constructeur binnen het vakgebied

Als bestuurslid van YouCon ben je medeverantwoordelijk voor het organiseren van pakkende activiteiten, zoals thema avonden, excursies en workshops, in samenwerking met ons netwerk aan (markt) organisaties. Daarnaast vertegenwoordig je het belang van de jonge constructeur via zitting in commissies van vakverenigingen en vakbladen. Door deelname in het bestuur kun jij jouw stempel drukken op de visie en activiteiten van YouCon en kun je direct jouw netwerk vergroten!

Wij zijn op zoek naar een gedreven professional (<35 jaar) werkzaam in de bouwsector. Dit kan o.a. zijn bij een ingenieursbureau, aannemer, onderzoeksinstituut of overheidsinstantie. Vanwege de diversiteit zullen wij er op letten dat de werkgever nog niet vertegenwoordigd is binnen het huidige bestuur. Om de continuïteit te waarborgen is het een pré als je bereid bent enkele jaren zitting te nemen in het bestuur. De tijdbesteding is ca. één dag per maand, dit kan echter variëren afhankelijk van de geplande activiteiten.

Wil je meer informatie over YouCon? Kijk dan eens op de website, LinkedIn of Instagram of benader een huidig bestuurslid.

Interesse? Stuur een e-mail naar info@youcon.nu met een korte introductie over jezelf.