IABSE webinar 29 april

Parametrische techniek vs ervaring

Wint de gezel het met zijn digitale gereedschapskist het van de meester?

Donderdag 29 april • Start ontwerpopgave: 11:30; Webinar van 16:00 tot 18.00 uur;

Graag brengen we bij jullie onder de aandacht het webinar connect van IABSE. Als YouCon hebben we geholpen met de organisatie en bevelen we jullie van harte aan om deel te nemen. Net als vorig jaar zal het webinar in het teken staan van de digitalisering van het constructeursvak. Dit jaar zullen twee teams het tegen elkaar opnemen bij een ontwerpopdracht: een fiets voetgangersbrug. Team 1 bestaat uit jonge constructeurs die de ontwerpopdracht te lijf gaan met hun digitale gereedschapskist vol met parametrische technieken. Team 2 bestaat uit ervaren rotten die met hun grote kennis en ervaring de handschoen opnemen. De teams krijgen allebei 3,5 uur de tijd om zo “optimaal” mogelijk ontwerp te maken. Een deskundige jury zal de ontwerpen beoordelen op verschillende aspecten. Een seminar dat je niet mag missen, en het levert ook nog eens 1 ke punt voor het Constructeursregister.

Team 1 – de jonge honden:

  • Rick Titulaer, Arup
  • Chris van der Ploeg, ABT
  • Koen van Doremaele, BAM infra

Team 2 – de ervaren rotten:

  • Bert Hesselink, RHDHV
  • Johan Galjaard, ABT
  • Johan Bolhuijs, Hochtief Nederland

Wij gaan natuurlijk als één jonge constructeur achter Rick, Chris en Koen staan en hopen dat jullie je daarbij aansluiten.

Kijk hier voor meer informatie en om je in te schrijven. Als YouConlid krijg je uiteraard korting.